Dragi naši gosti,

Na putu do mora podno Velebita u malom planinskom selu Brušane , smjestila se „Villa D-ika“.

U srcu Like otvorite vrata naše kuće, uživajte u drvenom interijeru ispijajući napitak uz vatricu kamina. Očekuje Vas sve što je potrebno za opuštanje. Potpuno opremljena kuhinja, dnevni boravak  i tri spavaće sobe s pogledom na planine pozivaju vas na odmor. Par koraka i zaplivajte u bazenu kako bi vaš boravak bio potpuno uživanje.  

Vila je opremljena svim potrebnim sadržajima za ugodan i aktivan odmor. Drveni ambijent, mir i prekrasna priroda oko vas pružiti će vam utočište bez stresa svakodnevnog života. Probudite se s pogledom na Velebit, planinu koja očarava i ljeti i zimi. Hodajući stazicom uz kuću doći ćete do prekrasnog potoka koji teče cijele godine. Sjednite uz potok i odmorite dušu od gradske vreve. Ugodne ljetne temperature i svega 25 minuta vožnje do mora (Karlobag), ovu kuću čini savršenom lokacijom za opuštajući odmor za svaku dob.

Najbliža zračna luka udaljena je 105 km (Zemunik Donji / Zadar).

Kuća je kapaciteta 7 kreveta (plus 2 pomoćna kreveta), ima bazen s sunčalištem, ljetnu kuhinju s roštiljem, prostorom za zabavu i odmaralište za dušu uz potok.

Provedite odmor u netaknutoj prirodi Parka prirode Velebit daleko od užurbanog gradskog života.

Veličina slova
Izjava o digitalnoj pristupačnosti
Logo Kuća za odmor i edukaciju Villa D-ika

Vila za odmor „Villa D-ika“

Uživajte u opuštajućem odmoru u prekrasnoj „Villa D-ika“, smještenoj u malom planinskom selu Brušane, na putu do mora podno Velebita. Drveni interijer, kamin, potpuno opremljena kuhinja, tri spavaće sobe s pogledom na planine i bazen za osvježenje. Ovdje ćete pronaći mir, prekrasnu prirodu i utočište od svakodnevnog stresa... Saznajte više